XXII Trial 2 Dies d'Arinsal

EMN: 40/1012

Prepara’t per a l’aventura definitiva al XXII Trial 2 Dies d’Arinsal, l’esdeveniment més destacat d’Europa! Durant dos emocionants dies, atreveix-te a enfrontar-te a un desafiant recorregut de més de 30 km a través de majestuoses muntanyes, superant 18 zones plenes d’emoció.
Amb un nivell amateur i paisatges de somni, aquest esdeveniment anual ha assolit la reputació de ser un dels millors en la seva categoria.
Les inscripcions volen cada any, així que uneix-te a nosaltres per viure la combinació perfecta d’emoció, natura i amistat a l’èpic XXII Trial 2 Dies d’Arinsal.
No et perdis l’oportunitat de formar part d’aquesta experiència única i memorable!

QUE INCLOU LA INSCRIPCIÓ?

BOSSA BENVINGUDA

Bossa benvinguda

Inclou el dorsal, dues brides, una samarreta, normes bàsiques i material promocional d'Andorra Turisme i La Massana.

REPOSTATGE

REPOSTATGE

Repostatges de benzina per poder realitzar tot el recorregut amb tranquil·litat durant els 2 dies.

APATS

APATS

Dinar durant el recorregut del primer dia, i un val de 10 € per consumir en finalitzar el segon dia de cursa (només en restaurants amb conveni).

PARC TANCAT

PARC TANCAT

Parc tancat per a les motos, amb seguretat durant les nits.

OBSEQUI EDICIÓ

OBSEQUI EDICIÓ

Obsequí especial de la edició en curs.

RESULTATS LIVE

RESULTATS LIVE

Resultats en directe durant les dues jornades de la mà de TrialGo.

HOTEL RECOMENAT

PREGUNTES FREQÜENTS

Desprès d'omplir el formulari d'inscripció i passar per la passarela TPV, vosté rebra un correu amb la confirmació de la inscripció.
A més a més quan s'apropi la data del trial es publicara a la web el llistat d'inscrits.
En cas de dubte podeu contactar amb nosaltres i comentar-ho.

No. Heu de saber i seleccionar el vostre nivell. No es podrà realitzar cap canvi després de la inscripció.

El canvi d'ordre de sortida no serà una opció. L'ordre de sortida serà per colors i dins d'aquests per ordre d'inscripció. Així doncs si voleu sortir amb el vostre grup assegureu-vos que sou del meteix nivell i de fer la vostra inscripció a l'hora.

Sí. La llicència és obligatori de cara a la cursa ja que és la vostra assegurança, tant per pilots com seguidors.  Les llicències homologades per la cursa són l'Andorrana i la Espanyola. En cas de no ser poseïdor d'una d'aquestes haureu de seleccionar l'opció: "Sense llicència" al formulari. Això incrementara en 50€ el preu d'inscripció.

En cas de voler anul·lar la seva inscripció haureu de comunicar-ho no més tard d'un mes abans de la cursa, en cas de lesió fins 15 dies abans.

En aquest de retorn es farà del preu de la inscripció menys 50 € de despeses de gestió.

En cap cas es retornarà l'import de la llicència.

El nombre de corredors permesos és de 300 pilots i 150 seguidors. Un cop arribat en aquest límit es farà una llista d'espera per la gent que s'ha quedat fora. En cas de l'anul·lació d'alguna inscripció, aquesta plaça serà suplida pel següent en llista d'espera.

En cas de no poder assistir al trial, aquesta plaça serà substituida per algú de la llista d'espera. Per tant, no es pot traspassar la seva plaça a ningú.

CONTACTA

No s’acceptaran trucades al núm. de telèfon, únicament missatges a través de whatsapp. 

UBICACIÓ

SPONSORS I COL·LABORADORS

IMPORTANT: Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la teva experiència d'usuari. Fes clic a 'Acceptar' per acceptar l'ús de cookies i llegir la nostra política de privadesa, els termes i condicions i l'avis legal.