Política de Privacitat

1 – Introducció

La present política de privacitat descriu com el Moto Club Arinsal recopila, utilitza i protegeix la informació personal dels seus membres, socis i usuaris del nostre lloc web. Respectem la vostra privacitat i ens comprometem a protegir la informació personal que ens proporcioneu. Assegurem que les vostres dades seran tractades amb confidencialitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades vigents.

2 –  Informació personal recopilada

El Moto Club Arinsal pot recopilar la següent informació personal:

Aquesta informació es pot recopilar quan us inscriviu en les competicions, sou socis o feu ús del nostre lloc web.

3 – Ús de la informació recopilada

La informació personal recopilada per part del Moto Club Arinsal es pot utilitzar per als següents fins:

4 – Divulgació de la informació a tercers

El Moto Club Arinsal no vendrà, llogarà ni cedirà la vostra informació personal a tercers sense el vostre consentiment explícit, llevat que estiguem obligats per llei a fer-ho. No compartirem les vostres dades amb tercers amb finalitats de màrqueting sense el vostre consentiment previ.

5 – Seguretat de la informació

El Moto Club Arinsal adopta mesures de seguretat adequades per protegir la vostra informació personal contra l’accés no autoritzat, la pèrdua, l’alteració o la divulgació. Tot i això, malgrat els nostres millors esforços, no podem garantir la seguretat absoluta de la informació en línia.

6 – Drets dels titulars de les dades

Com a titular de les dades, teniu drets sobre la informació personal que ens heu proporcionat. Podeu sol·licitar accedir, corregir, actualitzar o eliminar la vostra informació personal en qualsevol moment, enviant-nos una sol·licitud per escrit a l’adreça de correu electrònic o postal proporcionada al final d’aquesta política de privacitat.

7 – Canvis en la política de privacitat

El Moto Club Arinsal es reserva el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment. Les actualitzacions seran publicades al nostre lloc web i entraràn en vigor immediatament després de la seva publicació. Recomanem revisar periòdicament aquesta política per estar informat sobre les pràctiques actualitzades de privacitat.

8 – Contacte

Si teniu alguna pregunta, preocupació o sol·licitud relacionada amb la nostra política de privacitat, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant les següents dades de contacte:

Moto Club Arinsal
NRT:
U-800189-M
Adreça: Av. Verge Canolich, 46. AD600 Sant Julià de Lòria
Correu electrònic: mcarinsal@gmail.com

IMPORTANT: Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la teva experiència d'usuari. Fes clic a 'Acceptar' per acceptar l'ús de cookies i llegir la nostra política de privadesa, els termes i condicions i l'avis legal.