Ajuda

Desprès d'omplir el formulari d'inscripció i passar per la passarela TPV, vosté rebra un correu amb la confirmació de la inscripció.
A més a més quan s'apropi la data del trial es publicara a la web el llistat d'inscrits.
En cas de dubte podeu contactar amb nosaltres i comentar-ho.

No. Heu de saber i seleccionar el vostre nivell. No es podrà realitzar cap canvi després de la inscripció.

El canvi d'ordre de sortida no serà una opció. L'ordre de sortida serà per colors i dins d'aquests per ordre d'inscripció. Així doncs si voleu sortir amb el vostre grup assegureu-vos que sou del meteix nivell i de fer la vostra inscripció a l'hora.

Sí. La llicència és obligatori de cara a la cursa ja que és la vostra assegurança, tant per pilots com seguidors.  Les llicències homologades per la cursa són l'Andorrana i la Espanyola. En cas de no ser poseïdor d'una d'aquestes haureu de seleccionar l'opció: "Sense llicència" al formulari. Això incrementara en 50€ el preu d'inscripció.

En cas de voler anul·lar la seva inscripció heu de contactar amb nosaltres i dir-nos el motiu. Nomès en cas de ser un motiu de força major és retornarà el 90% de la inscripció. En cas contrari nomès és retornarà el 50%.

El nombre de corredors permessos és de 300 pilots. Un cop arribat en aquest límit és farà una llista d'espera per la gent que s'ha quedat fora. En cas de l'anul·lació d'alguna inscripció, aquesta plaça serà suplida per el següent en llista d'espera.

En cas de no poder assistir al trial, aquesta plaça serà substituida per algú de la llista d'espera. Per tant, no es pot traspassar la seva plaça a ningú.

IMPORTANT: Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la teva experiència d'usuari. Fes clic a 'Acceptar' per acceptar l'ús de cookies i llegir la nostra política de privadesa, els termes i condicions i l'avis legal.